Buss og tog?
Kommer du med buss til togstasjonen og skal videre med tog finner du lenker til togtider under domenet eTog.no.

Oslo
biltilsalgs.com

Brukte biler til salgs Oslo

Her finner du bruktbiler til salgs i Oslo.

.
Akershus
Asker
Bærum
Oslo
Romerike
.

Auksjonen.no - Oslo

"Siden 1987 har Motorcompaniet AS drevet med tradisjonelt auksjonssalg. I april 2010 ble nettsiden Auksjonen.no lansert. I januar 2012 ble Auksjonen.no AS etablert, og har de siste årene hatt en svært sterk vekst. I 2022 sysselsetter vi totalt 60..."

AutoDB.no

Det er faktisk mange som 18 år senere (skal en tro div. internett-fora) som leter etter autodb. I følge posting i en Google-gruppe i august 2004 skal ryktene ha det til at AutoDB er kjøpt opp av Motorbørsen og deretter nedlagt. Les mer hos bruktebilertils

Bertel O. Steen - bruktbiler

Brukte personbiler til salgs hos Bertel O. Steen. Foretaket har et stort utvalg av bruktbiler til salgs, også elbiler og hybridbiler av kjente merker.
.
.

Bilforhandlere i Oslo

picWebside under oppbygging med oversikt over bilforhandlere i Oslo.

Birger N. Haug bruktbil

"..Fordelt på våre avdelinger er 250 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring..."

Brukte Tesla - BilNorge

logoBrukte Teslaer til salgs hos merkeforhandlere i Norge annonsert hos BilNorge.no

FINN bruktbil Oslo

picBruktbiler til salgs i Oslo annonsert på finn.no. Oslo er satt som område. Annonser fra bilforhandlere og biler som selges av private.

Mobile - bruktbiler

"Mobile er en av Norges største bilforhandlerkjeder og består av 32 autoriserte forhandlere og merkeverksteder for bilmerkene Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen."

Oslo Bilsenter

Oslo Bilsenter ble stiftet i 1982. På nettsidene kan en lese: "Hos oss finner du mange spennende bilmodeller, med et godt utvalg innen Mercedes, BMW og Audi. Dette er bilmerker som vi gjennom en lang periode har utviklet god kunnskap om."

RSA BIL

RSA BIL har omkring 10 forhandlere, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Velg forhandler for å finne bruktbil hos den nærmeste forhandleren. RSA BIL er med i Norges Bilbransjeforbund (per november 2022).

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024