biltilsalgs.com


bilforhandlere

Bilforhandlere i byer, fylker og landsdeler i Norge


Her finner du bilforhandlere i Oslo, Bergen, Trondheim, Rogaland, på Østlandet, Sørlandet osv.
Oslo
På webstedet eOslo.net finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. yr.no oslo, ledige stillinger i oslo, bussruter for oslo, kart over oslo, generelle info om jobb i oslo og været i oslo. eOslo.net kan benyttes som startside for Oslo.
.
Oslo kommer først i oversikten, deretter følger byer, fylker og landdeler i alfabetisk rekkefølge. En del oppføringer kommer nødvendigvis flere ganger.

Oslo og Akershus

Birger N. Haug AS "Vi er i dag etablert i Stor Oslo med avdelinger på Rud i Bærum, Oslo, Lillestrøm og Follo. Birger N. Haug AS har vært landets ledende Nissan forhandler i over 20 år, fra 2001 ble vi også landets største Subaru forhandler."Bilia Økern "Bilia på Økern tilbyr salg av nye og brukte biler, med tilhørende servicetjenester. Her kan du kjøpe Volvo, Renault og Ford, inkludert varebiler. I tillegg har vi et solid utvalg av brukte biler..."Toyota Oslo AS Besøk webstedet til Toyota Oslo AS, én av mange bilforhandlere i Oslo.
Alfaset Auto Salg AS "Alfaset Auto Salg A/S er et veletablert bilfirma som tilbyr et bredt utvalg av nyere bruktbiler til meget konkurransedyktige priser. Alle biler selges med tilstandsrapport, fri for hefftelser og inntil 3 års garanti..."Bergheim Auto-Salg Oslo AS "Norges største US forhandler! Vi kan friste med Chevrolet, Cadillac, Chrysler, Dodge, Jeep og Corvette...."Birger N. Haug "Nissan, Subaru og Renault forhandler i Stor-Oslo... Valg av billeverandør er en viktig avgjørelse. Hos Birger N. Haug er vi opptatt av å kunne tilby attraktive bilmodeller, et problemfritt bilhold og lave kostnader..."

Bergen

Bruktbiler Bergen Det finnes minst én bilforhandler i Bergen som kun satser på å selge brukte biler.
Reco Vest AS "Reco Vest AS ble etablert i 1973. Etter at Subaru modellene kom inn var det forelskelse ved første blikk. Fra vi begynte som Subaru forhandler for over 13 år siden, er vi nå konvertert helt og holdent til å være en rendyrket Subaru forhandler."
Sandven AS "Sandven AS er en av Norges største importører av nyere bruktbiler med alle garantier og verkstedsgodkjenninger. Våre Selected-biler består nemlig av håndplukkede biler av høyeste kvalitet..."
Oldervoll Bil AS "Oldervoll Bil AS ble etablert i 1964 og vi har i over 40 år vært med på å frakte Bergensere. I juni 2000 åpnet vi en ny avdeling i Drotningsvik, og er nå representert med 2 bilanlegg her i Bergen..."
Bergheim Sarpsborg "Bergheim i Sarpsborg ble startet i 1991 på Greåker. Der solgte vi nye Chevrolet foruten en rekke bruktbiler. Plassen ble for liten og vi flyttet til dagens anlegg i 1994..."

Drammen

Bilia Drammen "Bilia Drammen er autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW, MINI og Volvo. Vi kan tilby dekk, tilbehør og originaldeler til alle våre bilmerker i delebutikken."Albjerk Bil "Albjerk Bil AS består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS og Åssiden Bil AS. Sammen er vi merkeforhandler for Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy."Bergheim Drammen "Firmaet startet i 1970 med tilhold på Åssiden. Bergheim er mest kjent for sin sterke posisjon innen salg og service av amerikanske biler, men vi har også bred erfaring fra japanske og europeiske merker."
Bertel O. Steen Buskerud "Vi ligger rett ved siden av Drammens største innfartsvei. Vi er en komplett bilforhandler av Mercedes-Benz, Kia og Peugeot."

Harstad

Auto Nord AS "Auto Nord AS er forhandler og serviseverksted for Kia og Daihatsu. Vi har alt av spesialutstyr for servise og reparasjoner på disse."Norbil "Vi holder til i et moderne bilanlegg med stort salgslokale, moderne delelager samt serviceavdeling med teknisk og karosseriverksted på Stangnes Syd like utenfor Harstad."

Telemark

Odda Bilsenter AS Odda Bilsenter AS har sin beliggenhet på Eitrheim industriområde i Odda. Vi er ein spesialisert merkeforhandler av Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy.Eknes Karosseri AS Vi har frem til i dag utviklet oss til en totalleverandør av biltjenester: verksted, oppretting, lakkering, bilutleie, salg av nye og brukte biler, døgnåpen redningstjeneste.Bilforhandlere i Bergen bilforhandler.net gir oss lenker til bilforhandlere i Bergen. Webstedet ser ut til å være under oppbygging.

Kristiansand

Autoscoop AS Autoscoop AS er et selskap som driver med bruktimport av Mercedes, Audi, BMW, Honda m.fl. fra Tyskland. [Les mer]
Bay Auto AS "Bay Auto AS er en offisiell Ford forhandler i KRISTIANSAND S. Søk blant et bredt utvalg av nye og brukte Ford biler og nyttekjøretøy til gode priser..." [Les mer]
Motor Forum Kristiansand "Motor Forum Kristiansand er autorisert merkeforhandler for salg og service av Mitsubishi og Chevrolet..." [Les mer]
Bertel O. Steen Kristiansand " Bertel O. Steen Kristiansand er Sørlandets største forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Firmaet er etablert i 1951 og har sentral beliggenhet 3 km vest fra Kristiansand sentrum..." [Les mer]
Les også: Finn fergeruter Les også: Bilutleie - leiebil Les også: Bruktbiler

Lofoten

Lofoten Bil AS Vi har nå gode nyheter for våre nye og eksisterende bilkunder med bilmerkene Opel, Isuzu, Suzuki, Mazda, Hyundai, Peugeot samt Fiat varebiler.Bil i Nord AS, Leknes "Velkommen til Bil i Nord Leknes. Vi selger nye Volvo og tilbyr hundrevis av bruktbiler. Vi har autorisert verksted for Volvo, men gjør også reparasjoner av andre bilmerker."

Nord-Norge

Toyota Nordvik Toyota Nordvik AS er Nordlands største bilforhandler med forretninger i Bodø, Glomfjord, Leknes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik, Sortland, Stokmarknes og Svolvær.Bil i Nord AS "Distriktet som Bil i Nord betjener i dag er fra Lofoten i sør til og med Finnmark fylke. I dag forhandler Bil I Nord merkene Ford, Volvo, Renault, Land Rover og Opel."

Rogaland

Toyota Sørvest AS Toyota har vært til stede i Sør-Rogaland siden Jonas Hegre leverte sin første Toyota Crown i 1964. Bilhuset i Stavanger ble startet i 1972. De to firmaene fusjonerte til Toyota Sørvest i 2007.Dalane Bil AS Dalane Bil AS er en bilforretning med bilverksted som holder til på Fossveien 2, rett i nærheten av campingplassen på Tengs i Egersund.Møller Bil Haugesund Møller Bil Haugesund holder til i Raglamyrveien 4, HAUGESUND og har telefonnummer 24033900.
Karmøy Bilsenter Den første bilen i selskapets historie ble kjøpt fra FA Juul Gulbrandsen 21.11.1990 og var en 1985 BMW 320i som ble solgt til Vea. Det ble kjøpt inn 21 biler til oppstart november 1990 og solgt 6 frem til årsskiftet.Bilbutikken Sandnes as Bilbutikken Sandnes as ble etablert i 1996 med kjøp og salg av bruktbil. Vi har et bredt utvalg av biler i alle prisklasser, og har alltid 50 - 60 bruktbiler på lager.Bilforhandlere i Stavanger Domenet bilforhandler.net viser lenker til bilforhandlere i Stavanger. Webstedet ser ut til å være under oppbygging.

Stavanger

Møller Bil Stavanger Møller Bil Stavanger holder til i Vassbotnen 17, 4033 STAVANGER og har telefonnummer 24034000.Bilsenteret Stavanger Vi er forhandler av nye SUZUKI, ISUZU og CITROEN person og varebiler. Vi har dessuten inne et stort og variert utvalg av bruktbiler her i Stavanger.Bertel O. Steen Rogaland "Vi flyttet i 1998 inn i nytt bilanlegg i bilbyen på Forus, og har siden åpningen hatt en rivende utvikling, og har allerede befestet oss i markedet som en betydelig leverandør av nye Mercedes-Benz og Peugeot..."

Sørlandet

Gumpens Auto Mandal AS "Gumpens Auto Mandal har 20 ansatte. Vi tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy."Gumpens Auto Lyngdal AS "Vi tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Du finner alt fra splitter nye elbiler og hybridbiler til et stort utvalg nyere bruktbiler fra Volkswagen."

Tromsø

Sulland Tromsø AS Sulland Tromsø AS selger Volkswagen og holder til på Lagnes, like nord for kjøpesenteret Jekta.Troms Auto AS Troms Auto i Tromsø er forhandler av Nissan. Troms Auto holder til i Ringvegen 71b i Tromsø.Teknisk Bureau AS Teknisk Bureau er en av Nord-Norges eldste og største bilforhandlere, og vi selger både personbiler, varebiler, busser og lastebiler.
Trondsen Auto AS Trondsen Bil AS og Trondsen Auto AS er søsterselskap med totalt 30 ansatte. Begge selskapene holder til på Skattøra på nordsiden av Tromsø.

Trondheim

Prøven Bil AS Prøven Bil forhandler Peugeot person og varebiler. Vi er i dag 120 ansatte, der alle har meget god faglig kompetanse. Vi har også tilholdssted på Orkanger, Verdal og Oppdal.Bilhuset Midtbyn Du behøver ikke å dra ”ut på landet” for å kjøpe bil og verkstedtjenester! Bilhuset Midtbyn ligger som navnet sier midt i Trondheim og er et komplett anlegg...Bertel O. Steen Kia Trondheim KIA Motors tilbyr i dag det mest omfattende garantiprogrammet som noen gang er tilbudt bileiere i Europa. Hele 7 års garanti, gjelder i hele Europa, omfatter hele bilen, på ALLE MODELLER fom 2010!!
MELHUS BIL AS Vi er Trondheims eksklusive hovedforhandler av Ford person- og varebiler. Melhus Bil AS ble etablert i 1986. I 1989 ble vi hovedforhandler av nye Ford person- og varebiler. År 2008 i mars flyttet vi inn i helt nye, toppmoderne lokaler på Tiller.Trondheim Bilsenter AS "Trondheim Bilsenter har sine lokaler i Fossegrenda 3 i Trondheim. Her har vi over 100 bruktbiler fordelt på 1000m2. Vi har også avdeling på Steinkjer. Her finner du nye Challenger bobiler, samt brukte bobiler og personbiler..."Toyota Hell Bil AS "Toyota Hell Bil har i en årrekke vært Midt-Norges Toyota-forhandler med hele Sør-Trøndelag og søndre deler av Nord-Trøndelag som markedsområde..." Oversikt over avdelinger.

Vestland

Bilforhandlere i Rogaland Hos bilforhandler.net finnes lenker til bilforhandlere i Rogaland. Webstedet er nok under oppbygging. Stavanger er i Rogaland.Bilforhandlere i Hordaland På bilforhandler.net gir finner du bilforhandlere i Hordaland. Webstedet ser ut til å være under oppbygging.Kverneland Bil Vi har avdelinger i store deler av Sør-Norge, hvor vi er en ledende forhandler av våre bilmerker og bruktbiler. Vi har de siste årene gjort oss bemerket med utbygging av flotte salgslokaler og verksted...

Østfold

Stamsaas Gruppen AS "Har fem bilutsalg og verksteder i henholdsvis Fredrikstad (Ford/BMW), Moss (Ford/BMW/MINI) og Sarpsborg (Ford/BMW/Mitsubishi). Stamsaas Gruppen er forhandler av bilmerkene Ford, Mitsubishi, MINI og BMW."Bergheim Sarpsborg "Bergheim i Sarpsborg ble startet i 1991 på Greåker. Der solgte vi nye Chevrolet foruten en rekke bruktbiler. Plassen ble for liten og vi flyttet til dagens anlegg i 1994..."Toyota Østfold og Follo AS Toyota Østfold og Follo AS har 3 avdelinger i Østfold og Follo, og selger naturlig nok Toyota.

Innlandet

Albjerk Bil "Albjerk Bil AS består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS og Åssiden Bil AS. Sammen er vi merkeforhandler for Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy."Kverneland Bil Vi har avdelinger i store deler av Sør-Norge, hvor vi er en ledende forhandler av våre bilmerker og bruktbiler. Vi har de siste årene gjort oss bemerket med utbygging av flotte salgslokaler og verksted...Bilkompaniet AS Bilkompaniet har et komplett tilbud til bilkundene, med salg av nye og brukte biler, delelager samt topp kvalifiserte mekanikere. Firmaet er forhandler av Subaru og Rover(deler). Bedriften ligger på Midtstranda i Hamar.
Bertel O. Steen Ringerike "Med våre to bilmerker, som spenner over det meste innen moderne biltransport, så mener vi at vi kan tilby en billøsning som dekker de flestes behov. Et meget stort utvalg av personbiler og varebiler viser vår styrke i markedet..."Buskerud Bilsenter "Velkommen til Buskerud Bilsenter AS. Vi er et selskap i Bertel O. Steen konsernet, som forhandler Nissan, Chrysler, Jeep, Dodge, Kia og Daihatsu..."Bertel O. Steen Buskerud "Vi ligger rett ved siden av Drammens største innfartsvei. Vi er en komplett bilforhandler av Mercedes-Benz, Kia og Peugeot."
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022